Skip to main content

Tandregulering med usynlig bøjle – få det perfekte smil på helt ned til 7 uger

Gemmer du dit smil væk på grund af skæve tænder, eller har du gener fra tænder, der ikke sidder rigtigt? Få det smil du drømmer om, hurtigt og smertefrit, med en tandregulering hos Tand Danmark. Med verdens mest avancerede tandskinne kan det stort set ikke ses, at du har bøjle på.

Mange voksne danskere har problemer med skæve tænder eller mellemrum mellem tænderne. Det kan være et problem, der ikke blev rettet, da de var børn eller, noget som har udviklet sig i voksenårene.

Tænder der stritter forud eller bagud, mellemrum mellem tænderne samt tænder der har roteret sig, kan virke utrolig hæmmende. Mange oplever faktisk, at de skæve tænder får dem til at holde sig tilbage i sociale sammenhænge.

Gemmer du også dit smil væk på grund af skæve tænder? Så lad vores erfarne tandlæger vise dig, hvordan en tandregulering med Invisalign kan give dig både drømmesmilet og din livskvalitet tilbage.

Et godt smil giver bedre livskvalitet
Dit smil udgør en meget stor del af hele din fremtoning, og et smil signalerer både åbenhed, venlighed, og så udstråler det masser af selvtillid.

Vi bruger vores smil mange gange dagligt, når vi kommunikerer med andre mennesker, og det er der, at du lægger allermest mærke til, at du ikke er tilfreds med dit smil.

Af samme grund er et flot smil med pæne tænder ekstremt vigtigt for din livskvalitet.

Invisalign-bøjlerne, som vi bruger, er baseret på 3D-teknologi, og er verdens mest avancerede tandskinne. Efter en tandregulering med Invisalign fortæller brugerne, at de har fået mere selvtillid, er mere udadvendte og smiler meget mere – det er musik i vores øre!

Gennemsigtig og næsten usynlig bøjle
De fleste forbinder tandregulering med nakketræk, togskinner og ganebøjler, men der er heldigvis sket meget inden for tandregulering de seneste år.

Bøjlerne, som vi bruger fra Invisalign, er helt gennemsigtige. Det betyder, at de stort set er usynlige, når du har dem på. Det betyder, at du kan leve dit liv fuldstændigt som du plejer i de uger behandlingen varer uden bekymringer om, hvordan du ser ud med bøjle.

Bøjlerne er lavet til at give dig den størst mulige frihed, mens du har dem på. Du kan nemt dyrke motion og være aktiv som normalt.

Desuden er bøjlerne hurtige og nemme at tage ud og sætte i. Derfor slipper du for at tilpasse din kost til ting, der ikke sidder fast i bøjlen. Du kan spise lige hvad du vil. Og samtidig kan du også nemt tage bøjlen ud, hvis du eksempelvis dyrker kontaktsport.

Tandregulering uden gener og smerter
Invisalign-bøjlerne er lavet i et blødt plastmateriale, der medfører, at der stort set ikke er gener eller smerter i munden på grund af bøjlen, som man ellers kender det fra metalbøjler.

Bøjlerne er tilpasset nøjagtigt til din mund, og på den måde går de ikke ind over tandkødet, hvor der ellers kunne opstå små sår og skader.

Hvad koster tandregulering med Invisalign?
Priserne på behandlingen afhænger af, hvilken type tandretning du skal have lavet, samt hvor omfattende problemet er.

Priserne på en tandregulering, med de usynlige bøjler fra Invisalign, starter fra kun 13.995 kroner.

Bestil gratis forundersøgelse til tandregulering
For at vi kan sikre, at du får den bedste løsning, er det vigtigt med en forundersøgelse. På den måde kan vi tilpasse din behandling, så den tager kortest tid, og giver det bedste resultat til den bedste pris.

Akut tandlæge
Frederiksberg 33317377
Amager 53587377

Bestil tid i dag

Bestil tid i dag Bestil tid her

Mange gode grunde til at vælge os:

  • Vi behersker de nyeste og de bedste behandlingsteknikker
  • Vi passer på dine tænder, som vi ville passe på vores egne
  • Vi garanterer smertefri behandling, omhyggelighed
    og høj kvalitet
  • Vi arbejder med fokus på at opnå den korteste mulige og mest behagelige behandlingstid for patienten
  • Vi er tilhængere af tandbevarende behandlinger
  • Vi vægter en behagelig og afslappende atmosfære på klinikken
  • Venligt personale og trygge rammer i moderne klinikomgivelser