Skip to main content

DET HELE HANDLER OM DEN GODE OPLEVELSE

Har du akut tandpine? Kom til akut tandlæge hos os på Frederiksberg og Amager

Ring til osBestil tid

Mange gode grunde til at vælge os:

 • Vi behersker de nyeste og de bedste behandlingsteknikker
 • Vi passer på dine tænder, som vi ville passe på vores egne
 • Vi garanterer smertefri behandling, omhyggelighed og høj kvalitet
 • Vi arbejder med fokus på at opnå den korteste mulige og mest behagelige behandlingstid for patienten
 • Vi er tilhængere af tandbevarende behandlinger
 • Vi vægter en behagelig og afslappende atmosfære på klinikken
 • Vi tilbyder venligt personale og trygge rammer i moderne klinikomgivelser

DET HELE HANDLER OM DEN GODE OPLEVELSE

Har du akut tandpine? Kom til akut tandlæge hos os på Frederiksberg og Amager

Har du akut tandpine?

Vi hjælper med akut tandpine på Frederiksberg og Amager!

Du kan få akutbehandling i dag, så smerten forsvinder. Kom til akut tandlæge på Frederiksberg og Amager. 

Det er vigtigt for os, at du kan komme hurtigt til tandlægen, hvis du har brug for det. Derfor tilbyder vi en akuttid hos en af vores tandlæger samme dag, som du ringer, alle hverdage. Du kan også få en akuttid i weekender og på helligdage hele året rundt – dog kun efter aftale. Tandpine og tandsmerte kan være meget ubehagelige, så har du smerter, bør du ikke udsætte dig selv for pinslen for længe. Det er nemlig meget sjældent, at smerterne går væk af sig selv, og de bliver ofte kun værre med tiden. Har du akutte smerter, og ønsker du at blive smerterne kvit, anbefaler vi dig at blive behandlet hurtigst muligt. Jo tidligere du ringer til os, desto større mulighed er der for, at vi hurtigt kan finde en akuttid til dig. Husk også at tandlægerne hos TandDanmark

Ring alle ugens dage: 33 31 73 77

Intet vagtgebyr eller tillæg – du betaler kun for behandlingen!

Hurtig hjælp

lider du af det, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi sørger for, at du får en tryg og god oplevelse.

 • Hurtig hjælp
 • Ingen gebyrer eller hastetillæg
 • Fast tid og dermed ingen kø
 • Dygtige vagttandlæger med mange års erfaring

“Hos Tanddk har jeg altid mulighed for at komme efter arbejdstid, da klinikken har længe åbent alle ugens dage “

– Louise Corneliussen

Kom hurtigt forbi en af vores klinikker

Akut tandlæge Frederiksberg

Hvis du har behov for hjælp fra en akut tandlæge på eller tæt på Frederiksberg, kan vi tilbyde akutte tandlægetider. Det kan både være, hvis du har smerter, knækket en tand, slået tanden helt ud, eller hvis du på andre måder er kommet galt af sted med dine tænder

Bestil tid her online

Akut tandlæge Amager

På Amager kan vi tilbyde akut tandlægehjælp med kort varsel. Vores klinik er centralt placeret på Amagerbrogade med nemme parkeringsmuligheder. Kom forbi os, hvis du har smerter, knækket en tand, slået tanden helt ud, eller hvis du på andre måder er kommet galt af sted med dine tænder.

Bestil tid her online

AKUT

Kontakt til Tandlægevagten i København

Tandlægevagten er et tilbud til dig med mindre tandskader eller akut tandpine opstået uden for din normale tandlæges åbningstid. Har du tandpine uden for klinikkens åbningstid, og kan du ikke vente, til at vi åbner igen, er det muligt at kontakte Tandlægevagten i København ved at ringe til en af vores klinikker.

Du kan også ringe direkte til tandlægevagten og bestille tid alle hverdage fra kl 16.00 – 07.00.

Tandlægevagten har åbent hele døgnet på lørdage, søndage og helligdage.

Læs mere om tandlægevagten her

Hvad er akut tandlæge?

En akut tandlæge, også kendt som en nødtandlæge eller en tandlægevagt, er en tandlæge, der er tilgængelig for at behandle akutte tandproblemer uden for almindelige åbningstider. Akuttandlæger er normalt tilgængelige uden for normale kontortider, såsom aften- og weekendtimer, for at hjælpe patienter med akutte tandproblemer, der ikke kan vente på en regelmæssig tandlægeaftale.

Akuttandlæger kan hjælpe med forskellige akutte tandproblemer, herunder tandpine, brudte tænder, løse fyldninger eller kroner, betændelse i tandkødet og andre akutte tandlidelser. De fokuserer på at lindre smerte, forhindre yderligere skade og give midlertidig nødhjælp, indtil patienten kan få en mere omfattende behandling fra deres almindelige tandlæge.

Hvad koster akut tandlæge?

Hos TandDanmark koster det ikke ekstra at gå til akut tandlæge. Du er også velkommen til at kontakte os, selvom du ikke er fast patient hos os. Hvis du ringer akut med tandsmerter, får du tilbudt en tid samme dag. Andre tandlæger kan dog have et vagttillæg eller en højere pris end normalt.

Har du tandlægeskræk?

Tandlægeskræk er en helt normal frygt, som vi har mange års erfaring med at håndtere. Det betyder, at vi er ekstra opmærksomme, hvis du lider af tandlægeskræk, og vi hjælper dig med at slippe af med din frygt. Vi har hjulpet mange af vores patienter med at komme af med deres tandlægeskræk, så de kan blive rolige og trygge ved at gå til tandlægen.

DSC 7226 scaled

Hvad koster akut tandlæge?

Hos TandDanmark koster det ikke ekstra, at gå til akut tandlæge. Ringer man akut med smerter selvom, at man ikke er fast patient, får man tilbudt tid samme dag. Andre tandlæger kan dog have et vagttillæg eller en højere pris end normalt.

Hvad er akut tandlæge?

Akut tandlæge dækker over mange ting, smerter, knækkede tænder, mistet krone/ bro eller løse implantatdele etc.

Finansering

Lån uden renter, gebyr eller udbetaling
Store udgifter til en tandlægebehandling kan være svære at betale på en gang. Af den grund har Tanddk indgået et samarbejde med Nordea Finance. Dette betyder, at du kan betale din tandlægeregning over 10-20 måneder, og låne op til 40.000 kr. helt rente- og gebyrfrit.

Læs mere hér

Priser

Hér kan du se vores standardpriserne på vores tandbehandlinger.Vi benytter de bedste materialer for at opnå den højeste kvalitet og hermed de bedste resultater. Du kan desuden se, hvor meget tilskud du kan modtage til de enkelte behandlinger, hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark.

Læs mere hér

Studierabat

Som studerende er der ofte ikke mange penge til rådighed. Dette resulterer i, at tandlægebesøget ofte bliver en af de poster, der bliver sparet væk.
Venter man for længe med at opsøge en tandlæge, kan et lille problem gå fra et helt almindeligt tandlægeeftersyn til at blive en smertefuld og dyr oplevelse.

Læs mere hér