Skip to main content

DET HELE HANDLER OM DEN GODE OPLEVELSE

Få kronebehandling og brobehandling hos TandDanmark

Ring til osBestil tid

Mange gode grunde til at vælge os:

 • Vi behersker de nyeste og de bedste behandlingsteknikker
 • Vi passer på dine tænder, som vi ville passe på vores egne
 • Vi garanterer smertefri behandling, omhyggelighed
  og høj kvalitet
 • Vi arbejder med fokus på at opnå den korteste mulige og mest behagelige behandlingstid for patienten
 • Vi er tilhængere af tandbevarende behandlinger
 • Vi vægter en behagelig og afslappende atmosfære på klinikken
 • Venligt personale og trygge rammer i moderne klinikomgivelser

Kroner og broer

Påsætning af kroner og broer er en fast del af arbejdet hos TandDanmarks tandlæger og er en af de mange tandlægeydelser, vi tilbyder. Du kan altså trygt få både kronebehandling og brobehandling hos TandDanmark.

Når det kommer til kronebehandling, kan vi både lave porcelænskroner og metalkeramikkroner samt guldkroner. Derudover tilbyder vi også at påsætte tandbroer i porcelæn, metalkeramik og guld.

Akut tandlæge
Frederiksberg 33317377
Amager 53587377

Bestil tid i dag Bestil tid her

Mange gode grunde til at vælge os:

 • Vi behersker de nyeste og de bedste behandlingsteknikker
 • Vi passer på dine tænder, som vi ville passe på vores egne
 • Vi garanterer smertefri behandling, omhyggelighed
  og høj kvalitet
 • Vi arbejder med fokus på at opnå den korteste mulige og mest behagelige behandlingstid for patienten
 • Vi er tilhængere af tandbevarende behandlinger
 • Vi vægter en behagelig og afslappende atmosfære på klinikken
 • Venligt personale og trygge rammer i moderne klinikomgivelser

Hvad er en kronebehandling?

En kronebehandling, også kendt som en tandkrone eller dental krone, er en tandlægeprocedure, der involverer at dække en beskadiget tand for at forbedre dens styrke, form eller udseende. Dette gøres ved at placere en kunstig tandformet hætte over den eksisterende tand. Kronen kan være lavet af forskellige materialer, såsom metal, porcelæn, porcelæn over metal eller keramik.

Behovet for en kronebehandling kan være nødvendigt, hvis du har beskadigede tænder. Hvis en tand er alvorligt beskadiget af karies eller traume, kan en krone beskytte den og forhindre yderligere skade. Det kan også være som beskyttelse af tanden efter en rodbehandling. Efter en rodbehandling kan tanden blive svækket, og en krone kan give ekstra støtte og forhindre, at tanden knækker. Det kan også være, at din tand har en stor fyldning. Her kan en krone forhindre, at tanden splintrer eller bryder. Kronen kan også fungere som beskyttelse af en knækket tand. Det kan være nødvendigt med en krone, idet der er større risiko for at miste tanden, hvis ikke tanden opnår den nødvendige styrke. 

Vi sørger altid for at give dig grundig information og rådgivning om behandling, materialer og priser, hvis vi skønner, at det er nødvendigt med påsætning af en krone eller en tandbro i dit tandsæt. Behovet for kronebehandling og forskellige materialer afhænger nemlig af din situation, og derfor er vi klar til at give dig grundig rådgivning, så vi kan dække dine specifikke behov og finde den mest hensigtsmæssige løsning for dig.

Hvad er en brobehandling?

En brobehandling inden for tandpleje refererer til en procedure, hvor en tandbro anvendes til at erstatte en eller flere manglende tænder. En tandbro er en fast protese, der fastgøres til de omkringliggende naturlige tænder eller implantater, og broen dækker det område, hvor tænderne mangler. En bro fungerer som erstatning for en eller flere manglende tænder. Broen bliver fastgjort til de tilstødende tænder og føles derfor som en naturlig tand.

En brobehandling kan være en effektiv løsning for dem, der har mistet en eller flere tænder og ønsker en stabil og permanent erstatning.

Hos TandDanmark lægger vi altid vægt på, at vores arbejde giver et flot og langtidsholdbart resultat.

Har du brug for en krone-eller brobehandling og/eller spørgsmål om behandlingen, er du velkommen til at kontakte os og bestille tid telefonisk eller ved online booking.

Pris på kronebehandling og brobehandling hos TandDanmark

Hos TandDanmark ønsker vi at yde de bedste behandlinger til gode priser, og vi ønsker altid fuld gennemsigtighed, så du altid ved, hvilken behandling du får, og hvad den koster. Derfor kan du finde en oversigt over vores priser på denne side. Du er desuden altid velkommen til at kontakte os, så guider vi dig også meget gerne igennem vores behandlinger og priser.

Har du tandlægeskræk?

Tandlægeskræk er en helt normal frygt, som flere lider af, og som vi har mange års erfaring med at håndtere. Derfor er vi ekstra opmærksomme, hvis du lider af tandlægeskræk, og vi hjælper dig med at slippe af med din frygt og sørger altid for, at du får en behagelig tandlægeoplevelse hos os. Vi har hjulpet mange af vores patienter med at komme af med deres tandlægeskræk, så de kan blive rolige og trygge ved at gå til tandlægen.

Læs mere om øvelser og andre tips som kan fjerne din tandlægeskræk her.

Tanddk er klar til at hjælpe dig

Vores dedikerede team af tandlæger og sundhedspersonale hos Tanddk er her for at imødekomme dine tandplejebehov. Uanset om du har brug for en rutinemæssig undersøgelse, behandling af en beskadiget tand eller ønsker en forbedring af dit smil, er vi klar til at give dig den bedste behandling. 

Vores erfarne fagfolk anvender avancerede teknologier og skræddersyede behandlingsplaner for at sikre, at du får den mest effektive og behagelige behandling. Vi forstår vigtigheden af et sundt smil, og vi er her for at støtte dig på vejen til optimal tandpleje. Kontakt os i dag på  33 31 73 77  for at planlægge din næste aftale, og lad os sammen arbejde mod at opretholde dit smil og din munds sundhed.

Hvad er en kronebehandling?

En kronebehandling er en tandlægeprocedure, som involverer at dække en beskadiget tand for at forbedre dens styrke, form og udseende. 

Hvad koster en krone på en tand?

En metalkeramisk porcelænskrone koster fra 6.500 kr.

En fuldkeramisk porcelænskrone koster fra 6.500 kr. 

En porcelænsfacade/porcelænskrone på fortand koster fra 8.000 kr. 

Hvordan foregår en kronebehandling?

En kronebehandling foregår således, at man placerer en kunstig tandformet hætte over den eksisterende tand. Den kan være lavet af metal, porcelæn, porcelæn over metal eller keramik. 

Hvor lang tid holder en krone på en tand?

En krone holder mellem 10-15 år, men det vil være individuelt fra patient til patient. Du kan forlænge kronens levetid ved at pleje den på lige fod med dine resterende tænder, for eksempel ved at børste tænder to gange dagligt med en blød tandbørste.