Skip to main content

Studierabat hos Tanddk på Amager og Frederiksberg

20 % RABAT TIL STUDERENDE

Hvis du er studerende, kan du sikkert nikke genkendende, når vi skriver, at tandlægebesøg kan være en dyr fornøjelse og svært at finde plads til i et stramt SU-budget. Derfor er der også mange studerende, der simpelthen ender med at spare den post væk og på den måde undlader at besøge tandlægen til regelmæssige tandlægebesøg. Det synes vi, hos Tanddk, er en ærgerlig tendens, og derfor tilbyder vi studierabat. 

Både fordi du som studerende fortjener at kunne leve et liv, hvor du har råd til at gå til tandlægen, men også fordi det er vigtigt med regelmæssige tandlægetjek. Regelmæssige tandbesøg er vigtige for at kunne kontrollere, at sundheden opretholdes i mundhulen. Samtidig undgår du, at små tilstande kan udvikle sig større og hermed forårsage et endnu større behandlingsbehov og hermed budget.

Vi tilbyder studierabat i vores klinikker på Frederiksberg og Amager, så du kan passe godt på dine tænder og undgå store og unødvendige tandbehandlinger, selvom du er studerende. 

20% studierabat hos tandlæge på Amager og Frederiksberg 

Der er mange gode grunde til, at det er vigtigt at prioritere regelmæssige tandeftersyn hos tandlægen – også selvom du er ung og rask. Det, der egentlig kunne have været klaret til et  almindeligt rutineeftersyn, kan hurtigt udvikle sig til en smertefuld og dyr situation, hvis det ikke tages hånd om i tide. 

På vores klinikker på Amager og Frederiksberg mener vi, at alle fortjener adgang til kvalitetstandpleje uden at skulle gå på kompromis med deres økonomi. Derfor tilbyder vi en særlig fordelagtig ordning for studerende – 20% studierabat på alle behandlinger, der ikke er sygesikringsberettigede.

Det betyder, at selvom du er på et stramt budget, kan du stadig få den nødvendige tandpleje til en pris, der ikke vælter din økonomi. Lad ikke bekymringerne om regningen holde dig tilbage fra at passe på dine tænder. 

 

Sådan får du studierabat hos tandlægen

Vi byder studerende velkomne med åbne arme hos vores tandklinikker på Frederiksberg og Amager. 

Herunder ses to eksempler på hvad undersøgelser koster for dig: 

 • Regelmæssigt diagnostisk undersøgelse( fra 18 – 25 år): 89 kroner
 • Regelmæssigt diagnostisk undersøgelse( fra 26): 152 kroner

Du får studierabat hos os ved at bestille tid på vores hjemmeside. Det kan du gøre lige her. Når du besøger os i tandklinikken på enten Amager eller Frederiksberg, skal du blot huske dit studiekort. Det er nemt og hurtigt at bestille tid til os, og du vil takke dig selv for, at du tager godt hånd om din mundhygiejne, dine tænder og dit helbred. 

Besøg tandlæge på Frederiksberg og Amager og få studierabat nu

Lad os hjælpe dig med at passe på dine tænder, mens du fokuserer på dine studier. Bestil din tid på vores hjemmeside i dag, og husk at medbringe dit studiekort for at drage fordel af vores fantastiske studierabat. Hos os ønsker vi kun det bedste for vores studerende, og det betyder at give dig adgang til kvalitets tandpleje til en pris, der er overkommelig for enhver studerende på Amager og Frederiksberg.

Pas på dine tænder. Det betaler sig både på den lange og korte bane, for god mundhygiejne og sunde tænder er nøglen til et sundt helbred. Kontakt os her og bestil tid her, så vi kan hjælpe dig med at opretholde sunde tænder. Så er der blot tilbage at huske dit studiekort, når du besøger os. Vi glæder os til at byde dig velkommen og behandle dine tænder. 

Akut tandlæge
Frederiksberg 33317377
Amager 53587377

Bestil tid i dag

Bestil tid i dag Bestil tid her

Mange gode grunde til at vælge os:

 • Vi behersker de nyeste og de bedste behandlingsteknikker
 • Vi passer på dine tænder, som vi ville passe på vores egne
 • Vi garanterer smertefri behandling, omhyggelighed
  og høj kvalitet
 • Vi arbejder med fokus på at opnå den korteste mulige og mest behagelige behandlingstid for patienten
 • Vi er tilhængere af tandbevarende behandlinger
 • Vi vægter en behagelig og afslappende atmosfære på klinikken
 • Venligt personale og trygge rammer i moderne klinikomgivelser