Skip to main content

DET HELE HANDLER OM DEN GODE OPLEVELSE

Paradentosebehandling i København

Ring til osBestil tid

Mange gode grunde til at vælge os:

 • Vi behersker de nyeste og de bedste behandlingsteknikker
 • Vi passer på dine tænder, som vi ville passe på vores egne
 • Vi garanterer smertefri behandling, omhyggelighed
  og høj kvalitet
 • Vi arbejder med fokus på at opnå den korteste mulige og mest behagelige behandlingstid for patienten
 • Vi er tilhængere af tandbevarende behandlinger
 • Vi vægter en behagelig og afslappende atmosfære på klinikken
 • Venligt personale og trygge rammer i moderne klinikomgivelser

Vigtigheden af sunde tænder

Sunde tænder er alfa omega for vores generelle sundhed, og derfor er det vigtigere, end du tror, at holde godt øje med dine tænder og din munds sundhed og ikke mindst at besøge tandlægen til regelmæssige tjek. Ved at besøge tandlægen regelmæssigt kan de fleste tandproblemer forebygges, inden de kræver en stor behandling. 

Hos Tanddk i København tilbyder vi en lang række behandlinger, herunder paradentosebehandling, så du kan beholde dit flotte smil og din sunde mund og undgå sygdomme i dine tænder, der i værste fald kan udvikle sig til sygdom i kroppen.  

Det er vigtigt at opdage paradentose i tide, så man kan sætte ind med den rette behandling, som vi tilbyder hos Tanddk. Derfor er de regelmæssige tandlægebesøg af stor betydning for at undgå tandkødsbetændelse, som senere kan udvikle sig til paradentose. Desuden er god pleje af tænderne til hverdag også en vigtig faktor for at opretholde god mundhygiejne og -sundhed.

Akut tandlæge
Frederiksberg 33317377
Amager 53587377

Bestil tid i dag Bestil tid her

Mange gode grunde til at vælge os:

 • Vi behersker de nyeste og de bedste behandlingsteknikker
 • Vi passer på dine tænder, som vi ville passe på vores egne
 • Vi garanterer smertefri behandling, omhyggelighed
  og høj kvalitet
 • Vi arbejder med fokus på at opnå den korteste mulige og mest behagelige behandlingstid for patienten
 • Vi er tilhængere af tandbevarende behandlinger
 • Vi vægter en behagelig og afslappende atmosfære på klinikken
 • Venligt personale og trygge rammer i moderne klinikomgivelser

Hvad er paradentose?

Paradentose er en betændelse i tandkødet og vævet omkring tanden, som uden behandling i værste fald kan forårsage så store skader, at tænderne kan løsne sig og i sidste ende falde ud. 

Paradentose er også kendt som periodontitis. Det er en alvorlig tandkødssygdom, der påvirker det omgivende væv og knoglerne, der støtter tænderne. Paradentose udvikler sig ofte fra gingivitis, en mildere form for tandkødsbetændelse, som ikke bliver behandlet og derfor går fra blot at være en tandkødsbetændelse til at blive til paradentose. Er paradentosen ikke behandlet i lang tid, kan det udvikle sig til, at tænder kan falde ud. Det er altså væsentligt at besøge tandlægen, hvis du har tandkødsbetændelse, så udviklingen til paradentose kan forebygges.

Hvorfor opstår paradentose?

Den primære årsag til paradentose er bakteriel plak, der ophobes på tænderne. Når plak ikke bliver fjernet ordentligt, kan det hærde og blive til tandsten, hvilket gør det sværere at rense tænderne og øger risikoen for tandkødssygdomme. Tandsten kan oftest kun fjernes ved professionel tandrens på en tandlægeklinik. Symptomer på paradentose kan omfatte rødt, hævet eller ømt tandkød, blødning under tandbørstning, dårlig ånde, tilbagetrækning af tandkød, hvilket kan føre til, at tænderne ser længere ud, løse tænder, og i alvorlige tilfælde, at tænderne falder ud. 

Dette understreger også vigtigheden af selv at opretholde god tandpleje og mundhygiejne derhjemme. Dette inkluderer at tænke over, hvad du spiser og drikker, at undgå for meget sukkerindtagelse og desuden at børste tænder grundigt to gange dagligt og bruge tandtråd, så du kan fjerne plak og også få fat i de bakterier, der ophober sig mellem tænderne. 

Hvis du har paradentose, er det afgørende, at det tidligt bliver diagnosticeret af en tandlæge, og at du derefter får en paradentosebehandling, så de helt store skader kan undgås.

Hvordan kan man forebygge paradentose?

Der er flere ting, du selv kan gøre for at undgå at få betændelse i tandkødet, der på sigt kan udvikle sig til paradentose.

Først og fremmest er det vigtigt at sørge for god mundhygiejne. Det indebærer, at du børster dine tænder morgen og aften. Derudover kan du gøre dig selv og dine tænder en tjeneste ved at bruge tandtråd. Det er også væsentligt at sørge for at gå til tandlægen regelmæssigt, så tandlægen hurtigt opdager, hvis du har problemer med dine tænder eller dit tandkød og hurtigt kan begynde med den rette behandling inden, at det udvikler sig til noget alvorligt.

Hvordan foregår paradentosebehandling?

Hvis du skulle være ramt af paradentose, sørger de dygtige tandlæger hos Tanddk for først at behandle dit tandkød og tænder gennem en dybderens. Hvis der er behov for det, kan dette eventuelt kombineres med en operation af tandkødet eller penicillinbehandling.

Har du problemer med paradentose og spørgsmål om behandlingen, er du velkommen til at kontakte os og bestille tid telefonisk eller ved onlinebooking.

Er du nervøs for tandlægebesøg?

At føle angst for tandlægebesøg er en almindelig bekymring, som mange oplever. Det kan også være derfor, at paradentose udvikler sig, fordi patienter ikke har besøgt tandlægen i tide. Det er altså altid en god ide at besøge tandlægen ofte, særligt hvis man er nervøs, for ved regelmæssige besøg kan langt de fleste alvorlige symptomer behandles præventivt og forebygges, før de udvikler sig til situationer, der kræver større behandlinger. 

Hos Tanddk har vi stor erfaring med at hjælpe patienter med tandlægeskræk. Vi tager ekstra hensyn til dig, hvis du oplever denne angst, og arbejder målrettet på at gøre dine besøg hos os så behagelige som muligt, så du kan opleve tandlægebesøget som en bedre oplevelse. Vores team har allerede hjulpet et stort antal patienter med at overvinde deres tandlægeskræk, så de føler sig trygge og afslappede, når de besøger os. Det vil glæde os at byde dig velkommen og give dig en god oplevelse hos tandlægen. Du kan altid fortælle os på forhånd hvis du er nervøs for at gå til tandlægen eller lider af tandlægeskræk. Så er vi ekstra forberedte på situationen.  

TandDanmark er klar til at hjælpe dig

Hos Tanddk har vi et engageret team af tandlæger og sundhedsfagligt personale, som er dedikeret til at imødekomme dine behov inden for tandpleje. Uanset om du har brug for en rutinemæssig kontrol, behandling af en skadet tand, eller ønsker at forbedre dit smil, er vores team parat til at yde dig den bedste service.

Vores erfarne specialister bruger de nyeste teknologier og tilpasser behandlingsplaner til dine specifikke behov, så du er sikret den mest effektive og komfortable behandling. Vi anerkender vigtigheden af et sundt smil, og er her for at støtte dig i din rejse mod optimal mundhygiejne. Ring til os på 33 31 73 77 for at aftale en tid, og lad os arbejde sammen om at bevare dit smil og din munds sundhed.

Hvad koster paradentosebehandling?

Tanddk tilbyder fire forskellige paradentosebehandlinger. Nedenfor kan du se priserne på de forskellige paradentosebehandlinger, som vi tilbyder i vores klinik i København. 

En let paradentosebehandling koster fra 990 kroner. 

En middel paradentosebehandling koster fra 1.600 kroner. 

En svær paradentosebehandling koster fra 2.050 kroner. 

En paradentoseoperation pr. segment koster fra 5.500 kroner.

Kan man få paradentose væk?

Paradentose kan ikke gå væk, når man først har fået det, men det kan bremses så meget, at man ikke vil opleve enerverende senfølger. Det er vigtigt at få tjekket i tide, så tandlægen hurtigst muligt kan behandle paradentosen. Kontakt derfor din tandlæge hurtigst muligt, hvis du mistænker, at du har paradentose.

Hvad er tegn på paradentose?

Der er flere tegn på paradentose. Disse er: 

 • Rødt, hævet og ømt tandkød 
 • Blødning under tandbørstning
 • Dårlig ånde
 • Tilbagetrækning af tandkød 
 • Tænderne ændrer form
 • Tænderne bliver løse
 • Tænderne falder ud

Hvis du oplever en eller flere af ovenstående symptomer, bør du kontakte din tandlæge for at bestille en tid, så der hurtigst muligt kan blive kigget på dine tænder og en eventuel behandling kan blive sat i gang.