Skip to main content

DET HELE HANDLER OM DEN GODE OPLEVELSE

Paradentosebehandling i København

Ring til osBestil tid

Mange gode grunde til at vælge os:

 • Vi behersker de nyeste og de bedste behandlingsteknikker
 • Vi passer på dine tænder, som vi ville passe på vores egne
 • Vi garanterer smertefri behandling, omhyggelighed
  og høj kvalitet
 • Vi arbejder med fokus på at opnå den korteste mulige og mest behagelige behandlingstid for patienten
 • Vi er tilhængere af tandbevarende behandlinger
 • Vi vægter en behagelig og afslappende atmosfære på klinikken
 • Venligt personale og trygge rammer i moderne klinikomgivelser

Vigtigheden af sunde tænder

Sunde tænder er alfa omega for vores generelle sundhed, og derfor er det vigtigere, end du tror, at holde godt øje med dine tænder og din munds sundhed. Hos TandDanmark tilbyder vi en lang række behandlinger, herunder paradentosebehandling, så du kan beholde dit flotte smil og din sunde mund og undgå sygdomme i dine tænder.  

Det er vigtigt at opdage paradentose i tide, så man kan sætte ind med den rette behandling, som vi tilbyder hos TandDanmark. Derfor er de regelmæssige tandlægebesøg af stor betydning for at undgå tandkødsbetændelse, som senere kan udvikle sig til paradentose.

Akut tandlæge
Frederiksberg 33317377
Amager 53587377

Bestil tid i dag Bestil tid her

Mange gode grunde til at vælge os:

 • Vi behersker de nyeste og de bedste behandlingsteknikker
 • Vi passer på dine tænder, som vi ville passe på vores egne
 • Vi garanterer smertefri behandling, omhyggelighed
  og høj kvalitet
 • Vi arbejder med fokus på at opnå den korteste mulige og mest behagelige behandlingstid for patienten
 • Vi er tilhængere af tandbevarende behandlinger
 • Vi vægter en behagelig og afslappende atmosfære på klinikken
 • Venligt personale og trygge rammer i moderne klinikomgivelser

Hvad er paradentose?

Paradentose er en betændelse i tandkødet og vævet omkring tanden, som uden behandling i værste fald kan forårsage så store skader, at tænderne kan løsne sig og i sidste ende falde ud. 

Paradentose er også kendt som periodontitis. Det er en alvorlig tandkødssygdom, der påvirker det omgivende væv og knoglerne, der støtter tænderne. Paradentose udvikler sig ofte fra gingivitis, en mildere form for tandkødsbetændelse, som ikke bliver behandlet. 

Den primære årsag til paradentose er bakteriel plak, der ophobes på tænderne. Når plak ikke bliver fjernet ordentligt, kan det hærde og blive til tandsten, hvilket gør det sværere at rense tænderne og øger risikoen for tandkødssygdomme. Tandsten kan oftest kun fjernes ved professionel tandrens på en tandlægeklinik. Symptomer på paradentose kan omfatte rødt, hævet eller ømt tandkød, blødning under tandbørstning, dårlig ånde, tilbagetrækning af tandkød, hvilket kan føre til, at tænderne ser længere ud, løse tænder, og i alvorlige tilfælde, at tænderne falder ud

Hvis du har paradentose, er det afgørende, at det tidligt bliver diagnosticeret af en tandlæge, og at du derefter får en paradentosebehandling.

Hvordan kan man forebygge paradentose?

Der er flere ting, du selv kan gøre for at undgå at få betændelse i tandkødet, der på sigt kan udvikle sig til paradentose.

Først og fremmest er det vigtigt at sørge for god mundhygiejne. Det indebærer, at du børster dine tænder morgen og aften. Derudover kan du gøre dig selv og dine tænder en tjeneste ved at bruge tandtråd. Det er også væsentligt at sørge for at gå til tandlægen regelmæssigt, så tandlægen hurtigt opdager, hvis du har problemer med dine tænder eller dit tandkød og hurtigt kan begynde med den rette behandling inden, at det udvikler sig til noget alvorligt.

Hvordan foregår paradentosebehandling?

Hvis du skulle være ramt af paradentose, sørger de dygtige tandlæger hos TandDanmark for først at behandle dit tandkød og tænder ved en dybderens. Hvis der er behov for det, kan dette eventuelt kombineres med en operation af tandkødet eller penicillinbehandling.

Har du problemer med paradentose og spørgsmål om behandlingen, er du velkommen til at kontakte os og bestille tid telefonisk eller ved onlinebooking.

Er du nervøs for tandlægebesøg?

At føle angst for tandlægebesøg er en almindelig bekymring, som mange oplever. I vores klinik har vi stor erfaring med at hjælpe patienter med tandlægeskræk. Vi tager ekstra hensyn til dig, hvis du oplever denne angst, og arbejder målrettet på at gøre dine besøg hos os så behagelige som muligt. Vores team har allerede hjulpet et stort antal patienter med at overvinde deres tandlægeskræk, så de føler sig trygge og afslappede, når de besøger os.

TandDanmark er klar til at hjælpe dig

Hos Tanddk har vi et engageret team af tandlæger og sundhedsfagligt personale, som er dedikeret til at imødekomme dine behov inden for tandpleje. Uanset om du har brug for en rutinemæssig kontrol, behandling af en skadet tand, eller ønsker at forbedre dit smil, er vores team parat til at yde dig den bedste service.

Vores erfarne specialister bruger de nyeste teknologier og tilpasser behandlingsplaner til dine specifikke behov, så du er sikret den mest effektive og komfortable behandling. Vi anerkender vigtigheden af et sundt smil, og er her for at støtte dig i din rejse mod optimal mundhygiejne. Ring til os på 33 31 73 77 for at aftale en tid, og lad os arbejde sammen om at bevare dit smil og din munds sundhed.