Skip to main content

DET HELE HANDLER OM DEN GODE OPLEVELSE

Plastfyldninger

Ring til osBestil tid

Mange gode grunde til at vælge os:

 • Vi behersker de nyeste og de bedste behandlingsteknikker
 • Vi passer på dine tænder, som vi ville passe på vores egne
 • Vi garanterer smertefri behandling, omhyggelighed
  og høj kvalitet
 • Vi arbejder med fokus på at opnå den korteste mulige og mest behagelige behandlingstid for patienten
 • Vi er tilhængere af tandbevarende behandlinger
 • Vi vægter en behagelig og afslappende atmosfære på klinikken
 • Venligt personale og trygge rammer i moderne klinikomgivelser

Hvorfor er en plastfyldning nødvendigt?

En plastfyldning, også kendt som en kompositfyldning, er en moderne type tandfyldning, der bruges til at reparere en tand, der er beskadiget af caries (huller i tænderne) eller brud. Plastfyldningen ligner din tand, hvilket gør dem mindre synlige end traditionelle sølvplomber. Derudover er der også andre fordele ved at benytte plastfyldninger til at reparere en tand, der er skadet ved brud eller caries.

En af de største fordele ved plastfyldninger er deres evne til at blive farvet og formet for at matche den omkringliggende tandstruktur. Dette gør dem til et populært valg for fyldninger i synlige områder af munden, som for eksempel forreste tænder, og på den måde kan du også få plastfyldninger i dine fortænder, hvis det er dem, der har brug for en fyldning.

Under behandlingen med en plastfylding fjerner tandlægen først det beskadigede eller ødelagte område af tanden. Herefter påføres plastfyldningen. Til sidst formes og poleres fyldningen for at sikre en glat og naturlig følelse, og at plastfyldningen desuden vil opleves nærmest at smelte sammen med tanden.

Holdbarhed af plastfyldning

Plastfyldninger holder længe og har generelt set en lang holdbarhed. Som hovedregel skal plastfyldninger udskiftes efter otte til ti år. Generelt siger man, at jo større fyldningen er, desto kortere er levetiden. Derfor kan du trygt regne med, at din plastfyldning ligger sikkert i din tand i mange år, hvor du ikke skal bekymre dig om den.

Akut tandlæge
Frederiksberg 33317377
Amager 53587377

Bestil tid i dag Bestil tid her

Mange gode grunde til at vælge os:

 • Vi behersker de nyeste og de bedste behandlingsteknikker
 • Vi passer på dine tænder, som vi ville passe på vores egne
 • Vi garanterer smertefri behandling, omhyggelighed
  og høj kvalitet
 • Vi arbejder med fokus på at opnå den korteste mulige og mest behagelige behandlingstid for patienten
 • Vi er tilhængere af tandbevarende behandlinger
 • Vi vægter en behagelig og afslappende atmosfære på klinikken
 • Venligt personale og trygge rammer i moderne klinikomgivelser

Plastfyldning til dine tænder

På grund af plastfyldningers æstetiske fordele og den forbedrede teknologi knyttet til plasten, der benyttes til fyldninger, er plastfyldninger blevet et populært valg for mange patienter og tandlæger, når det kommer til fyldninger i tænderne. Det er vigtigt at diskutere alle tilgængelige muligheder med din tandlæge for at finde ud af, hvilken type fyldning der er bedst egnet til dine specifikke behov, og denne rådgivning foretager vi også hos Tanddk, så du er helt bevidst om, hvad der vil ske til behandlingen.

Plastfyldning i tand

Der er flere forskellige materialer at vælge mellem, når det gælder om at lave en fyldning i en tand.

Hos Tanddk bruger vi kun de bedste materialer. Det foretrukne materiale, når det kommer til fyldninger i tænderne, er plast, da den plast, som anvendes i dag, har mange fordele. Derfor har vi valgt at benytte plast, når vi laver fyldninger af vores kunders tænder. Det er der flere gode grunde til. Plasten er udviklet med en høj styrke, der gør, at den kan klare pres. Plastfyldningen er tandfarvet og kan formes ned til mindste detalje, så plastfyldningen passer helt perfekt til din tand. Plast giver dermed mulighed for at lave flotte kosmetiske behandlinger og giver ligeledes et bedre resultat, der både er mere holdbart men også er flottere.

Er du bekymret for dit næste tandlægebesøg?

Frygten for tandlægen er en almindelig bekymring, som mange mennesker oplever. Derfor er det også en bekymring, vi er vant til at varetage i klinikken og ikke mindst at hjælpe med. Vi sørger for at give dig en god oplevelse hos tandlægen. Hvis du har tandlægeskræk, tager vi særlig hensyn og arbejder ihærdigt for at mindske din angst, så dit besøg hos os bliver så behageligt som muligt. Vores team har succesfuldt hjulpet adskillige patienter med at overkomme deres tandlægeskræk, så de føler sig mere afslappede og sikre ved tandlægebesøg.

På vores hjemmeside kan du finde flere øvelser og råd til at overvinde tandlægeskræk.
Du kan også læse om, hvordan du kan bruge afspændingsøvelser til at hjælpe dig, hvis du oplever tandlægeskræk. Du kan desuden altid fortælle os om, at du lider af tandlægeskræk, så vi på den måde er bevidste om, hvordan du har det, inden du kommer til behandling. Så er vi ekstra godt forberedte på at give dig en rar oplevelse og udnytte vores mange-årige erfaring med patienter, der har frygt for at gå til tandlægen og oplever nervøsitet.

Hos TandDanmark står vores engagerede team af tandlæger og sundhedspersonale klar til at tage sig af alle dine tandplejebehov. Vi tilbyder alt fra rutinemæssige undersøgelser og behandlinger af skadede tænder til kosmetiske forbedringer af dit smil og ikke mindst plastfyldninger i dine tænder.

Vores erfarne specialister benytter sig af den nyeste teknologi og tilpassede, skræddersyede behandlingsplaner for at sikre, at din oplevelse er så effektiv og behagelig som muligt. Et sundt smil er essentielt i et godt liv, og vi er her for at støtte dig i din rejse mod bedre tandhygiejne og et flot smil. Ring til os på 33 31 73 77 eller klik dig til vores onlinebooking for at booke en tid til tandbehandling, og lad os arbejde sammen om at holde dit smil og din mundhygiejne i top.

Er du bekymret for dit næste tandlægebesøg?

I vores klinik i København tager vi imod alle patienter og giver dem en god oplevelse og behandling, om det blot er et rutinetjek af dine tænder, eller en situation, der kræver større behandling. Vi er også klar til at besvare alle spørgsmål du måtte have om tandbehandlinger såsom plastfyldninger, så du er helt med på, hvordan behandlingen foregår. Vi glæder os til at tage imod dig i vores klinik. 

mobile logo