Skip to main content

Tryghed og tillid

Hos Tand Danmark gør vi alt, hvad vi kan for at få dig til at føle dig tryg i vores hyggelige og indbydende klinikker på Amager og Frederiksberg.

Sådan skifter du tandlæge 

Der kan være mange grunde til, at du leder efter en ny tandlæge.  Det kan være, at du er flyttet, at du leder efter nye services, som din nuværende tandlæge ikke tilbyder, eller det kan være af andre personlige årsager og overvejelser. Hos Tanddk får vi ofte nye patienter ind, og vi byder dem velkommen med åbne arme og er klar til at yde den bedste service for nye såvel som eksisterende patienter. 

At finde den rette tandlæge, der passer til dine behov og præferencer, er afgørende for din munds sundhed og dit velbefindende. Med de rette trin er det enkelt og problemfrit at skifte tandlæge. På denne side guider vi dig til, hvordan et tandlægeskift foregår. 

Hvordan skifter man tandlæge? 

Et skifte af tandlæge er nemt og enkelt. Det første trin, du bør tage, når du skifter tandlæge, er at overveje, hvilken tandlæge du gerne vil skifte til. Her bør du tjekke kundeanmeldelser, beliggenhed for tandlægen, og om denne er optimal i forhold til din arbejdsplads eller bopæl og ikke mindst, om tandlægen du overvejer at skifte til, tilbyder de behandlinger, du leder efter og har brug for. 

Når du har gjort din research og taget en beslutning, kræver det at skifte tandlæge blot, at du bestiller en tandlægetid hos den klinik, du gerne vil skifte til. Den nye tandlæge vil herefter sørge for alt det praktiske ved at anmode om dine tandlægejournaler fra din tidligere tandlæge. Alt hvad det kræver, er din tilladelse. Det er vigtigt at bemærke, at et tandlægeskift er gratis i alle kommuner.

Der er frit tandlægevalg i Danmark

I Danmark er du fri til selv at vælge din tandlæge. Det hedder frit tandlægevalg. Alt hvad du behøver at gøre, når du ønsker at skifte tandlæge, er at kontakte den ønskede tandlæge eller tandklinik. Herefter foregår resten automatisk. Med din tilladelse kan dine røntgenbilleder og journaler nemt overføres mellem klinikker, så vigtig information ikke går tabt, og din nye tandlæge har den nødvendige information, der kræves for at sikre, at du får den vigtige information med til den nye tandlæge. Røntgenbilleder og journaler bliver sendt gennem en sikker forbindelse via portal. 

Skift tandlæge til Tanddk 

Hos Tanddk står vi klar til at byde nye patienter velkommen. Vi har klinikker på Frederiksberg og Amager, så hvis du leder efter en tandlægeklinik i Københavnsområdet, står vores døre åbne. 

Hos Tanddk er vores vigtigste opgave at tilbyde dig den højeste faglighed inden for tandpleje, de bedste tandbehandlinger og sublim service til konkurrencedygtige priser. Udover gode priser tilbyder vi også studierabat samt mulighed for finansiering, hvis du har brug for finansiering til dine tandbehandlinger. 

Der er mange gode grunde til at skifte tandlæge til Tanddk. Vi behersker de nyeste og bedste behandlingsteknikker, og dette er afspejlet i de services, vi yder. Derudover garanterer vi smertefri behandling, og så er vi specialiserede med stor erfaring i tandlægeskræk. Tandlægeskræk er en normal frygt, som mange af vores patienter lider af, og derfor går vi op i, at alle vores patienter skal have en god og tryg oplevelse hos os. 

Er du klar til at blive patient hos Tanddk? 

Det vil glæde os at byde dig velkommen i vores behagelige rammer, hvor du trygt kan få behandlet dine tænder. Hvis du leder efter en ny tandlæge, kan du enten kontakte os her eller bestille tid direkte hos os på denne side. Vi glæder os til at være din nye tandlæge. 

Akut tandlæge
Frederiksberg 33317377
Amager 53587377

Bestil tid i dag

Bestil tid i dag Bestil tid her

Mange gode grunde til at vælge os:

  • Vi behersker de nyeste og de bedste behandlingsteknikker
  • Vi passer på dine tænder, som vi ville passe på vores egne
  • Vi garanterer smertefri behandling, omhyggelighed
    og høj kvalitet
  • Vi arbejder med fokus på at opnå den korteste mulige og mest behagelige behandlingstid for patienten
  • Vi er tilhængere af tandbevarende behandlinger
  • Vi vægter en behagelig og afslappende atmosfære på klinikken
  • Venligt personale og trygge rammer i moderne klinikomgivelser