shutterstock_167843159

Tandblegning

Med en tandblegning Frederiksberg hos Tanddk får du pænere tænder og et smukkere smil

Misfarvede tænder kan være generende

For nogle mennesker kan misfarvninger af tænderne være så generende, at de undlader at smile og grine. Det er utrolig vigtigt, at man kan føle sig tilpas og en af de ting, der ofte generer folk er, hvis de ikke kan smile uden at føle sig forlegne. Har man disse følelser og bekymringer, anbefaler vi, at man overvejer en tandblegning hos Tand Danmark, så man kan få smilet og selvværdet tilbage i kroppen.

Det kan skyldes mange ting
Misfarvning af tænder kan skyldes mange ting. Det kan være aflejring på tandoverfladen af farvestoffer fra mad og drikkevarer som kaffe, te og rødvin, men også visse former for medicin kan give misfarvninger. Misfarvningen kan også være forårsaget af en død nerve i tanden eller en defekt emaljestruktur, som følge af arvelige sygdomme eller slet og ret alderdom. Det er derfor vigtigt at huske, at man ikke behøver stille sig tilfreds med den misfarvede tandoverflade. Der er råd at hente, og det vil Tand Danmark utrolig gerne hjælpe dig med!

Der er mange muligheder
Der er i dag mange forskellige muligheder for at blege tænderne. Vi anbefaler, at tandblegning kun sker efter samråd med en tandlæge eller tandplejer. Det er derfor vigtigt, hvis man overvejer tandblegning, at man kontakter Tanddk, så man får den helt rigtige vejledning og ikke ender ud med et resultat, man i sidste ende ikke er glad for.

Skulle du have eventuelle spørgsmål, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan få en god dialog om tandblegningen.

Kontakt os for en konsultation, hvor du kan høre mere om mulighederne for tandblegning.