Skip to main content

DET HELE HANDLER OM DEN GODE OPLEVELSE

Knækket tand

Ring til osBestil tid

Mange gode grunde til at vælge os:

  • Vi behersker de nyeste og de bedste behandlingsteknikker
  • Vi passer på dine tænder, som vi ville passe på vores egne
  • Vi garanterer smertefri behandling, omhyggelighed
    og høj kvalitet
  • Vi arbejder med fokus på at opnå den korteste mulige og mest behagelige behandlingstid for patienten
  • Vi er tilhængere af tandbevarende behandlinger
  • Vi vægter en behagelig og afslappende atmosfære på klinikken
  • Venligt personale og trygge rammer i moderne klinikomgivelser

Går du med en knækket tand og ønsker hjælp?

Èn måde at behandle en knækket tand på er ved at fremstille en tandkrone og fastne den på den knækkede tand. Her hos Tand Danmark tilbyder vi kroner i forskellige materialer. Hvilket materiale din tandkrone bliver fremstillet i, afhænger af kravene til holdbarheden og placeringen i tandrækken.

Prisen af behandlingen afhænger af, om der skal fremstilles en af de smukke “smykkekroner” eller om kravet til æstetikken og ventetiden på kronen er mindre vigtig. Ved valg af kronetype er der naturligvis fordele og ulemper ved de forskellige muligheder, og det endelige valg træffer vi i fællesskab, når du besøger an af vores klinikker.Hvis du har knækket eller flækket en tand, kan der være flere løsninger på problemet. Dertil afhænger behandlingen naturligvis af, hvor stort et stykke, der er knækket af eller flækket.

Få hurtig tid hos en af vores klinikker

​Hvis du har knækket eller flækket en tand, kan der være flere løsninger på problemet. Dertil afhænger behandlingen naturligvis af, hvor stort et stykke, der er knækket af eller flækket.

Det kan i nogle tilfælde være muligt at reparere tanden med en fyldning, men er den meget ødelagt, er det i mange tilfælde bedst at behandle med en tandkrone.

Frederiksberg

Hvis du har behov for hjælp fra en akut tandlæge i eller tæt på Frederiksberg, kan vi tilbyde akutte tandlægetider. Det kan både være, hvis du har smerter, knækket en tand, slået tanden helt ud, eller hvis du på andre måder er kommet galt afsted med dine tænder.

Bestil tid her online

Amager

På Amager, kan vi tilbyde akut tandlægehjælp med kort varsel. Vores klinik er  central placeret på Amagerbrogade med nemme parkeringsmuligheder. Kom forbi os, hvis du har smerter, knækket en tand, slået tanden helt ud, eller hvis du på andre måder er kommet galt afsted med dine tænder.

Ring til vores klinik på Amager

Krone- og brobygingbehandling

Vi kan lave porcelænskroner, metalkeramikkroner samt guldkroner. Derudover tilbyder vi også at påsætte tandbroer på i porcelæn, metalkeramik og guld.
En krone kan være nødvendig som beskyttelse af tænder, der er svækkede, blevet rodbehandlet eller har store fyldninger. Kronen kan også fungere som beskyttelse af en knækket tand. Det kan være nødvendigt med en krone, idet der er større risiko for at miste tanden, hvis ikke tanden opnår den fornødne styrke.
Læs mere hér

Plastfyldning

Der er flere forskellige materialer at vælge mellem, når det gælder om at lave en fyldning i en tand.
Hos Tand Danmark bruger vi kun det bedste. Det foretrukne materiale er plast, da den plast, som anvendes i dag, har mange fordele. Vi bruger derfor plast til fyldninger, idet plast er udviklet med en høj styrke, er tandfarvet, og kan formes ned til mindste detalje.
Læs mere hér

Har du tandlægestræk?

Det er helt normalt at være nervøs for en tandlægekonsultation, og der er mange, der lider af tandlægeskræk. De fleste gange er angsten ikke noget, der starter i venteværelset, men en angst, der længe har bygget sig op i tanken om besøget. Denne tanke fører for mange til stort ubehag. Heldigvis har vi mange års erfaring med at håndtere tandlægeskræk, og vi har hjulpet mange af vores patienter med at komme af med deres tandlægeskræk, så de kan blive rolige og trygge ved at gå til tandlægen.

Læs mere om tandlægeskræk

Har du tandlægeskræk?

Det er helt normalt at være nervøs for en tandlægekonsultation, og der er mange, der lider af tandlægeskræk. De fleste gange er angsten ikke noget, der starter i venteværelset, men en angst, der længe har bygget sig op i tanken om besøget. Denne tanke fører for mange til stort ubehag. Heldigvis har vi mange års erfaring med at håndtere tandlægeskræk, og vi har hjulpet mange af vores patienter med at komme af med deres tandlægeskræk, så de kan blive rolige og trygge ved at gå til tandlægen.

Læs mere om tandlægeskræk

Finansering

Lån uden renter, gebyr eller udbetaling
Store udgifter til en tandlægebehandling kan være svære at betale på en gang. Af den grund har Tanddk indgået et samarbejde med Nordea Finance. Dette betyder, at du kan betale din tandlægeregning over 10-20 måneder, og låne op til 40.000 kr. helt rente- og gebyrfrit.

Læs mere hér

Priser

Hér kan du se vores standardpriserne på vores tandbehandlinger.Vi benytter de bedste materialer for at opnå den højeste kvalitet og hermed de bedste resultater. Du kan desuden se, hvor meget tilskud du kan modtage til de enkelte behandlinger, hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark.

Læs mere hér

Studierabat

Som studerende er der ofte ikke mange penge til rådighed. Dette resulterer i, at tandlægebesøget ofte bliver en af de poster, der bliver sparet væk.
Venter man for længe med at opsøge en tandlæge, kan et lille problem gå fra et helt almindeligt tandlægeeftersyn til at blive en smertefuld og dyr oplevelse.

Læs mere hér
Kobenhavn Kort
Klinik på Frederiksberg

Falkoner Alle 26 A, 1 th 2000 Frederiksberg

Klinik på Amager

Amgerbrogade 226 2300 København S

Spørgsmål omkring knækket tand

Vi er københavns bedst anmeldte tandlægeklinik med over 400 5/5 top anmeldelser på Trustpilot. Hos os får du en effektiv og hurtig behandling af en knækket tand.

Hvad gør man ved knækket tand?

Tag kontakt til din egen tandlæge/eller anden tandlæge der har tid og er det udenfor åbningstiden og der er udholdelige smerter, så kontakt akutvagt. Der kan tages smertestillende ved smerter.

Hvad koster en knækket tand?

Det afhænger meget af tandens tilstand og hvor meget der er knækket af. Det spænder fra en lille plastfyldning, til en stor plastfyldning, til en rodbehandling, til en kronebehandling. Så spændet er desværre stort og går fra ca. 500 kr. for en lille plastfyldning til en tand der er behandlet med rodbehandling, plastfyldning og krone, hvor prisen er oppe på 11.000 kr.

Skræddersyet behandling
til dit behov

Hjerteligt velkommen til Tanddk på Amager
Hos Tanddk er vi et team, der ønsker at give dig en oplevelse af professionel rådgivning og behandling.

Vi lægger stor vægt på, at behandlingerne bliver et samspil mellem patient og tandlæge, og at du hermed vil opleve et standardiseret kvalitetsniveau hver gang!

Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger

Vi har valgt at specialisere os inden for en lang række af behandlinger.
Vi tilbyder eksempelvis forebyggende tandpleje, paradentosebehandling, krone- og brobehandling, implantatbehandling, tandblegning og tandretning med Invisalign.

For at kunne tilbyde den sidste nye viden, har teamet gennem årene bl.a. videreuddannet sig indenfor implantater i Tyskland og hvert år med løbende kurser i Danmark
Du kan se alle vores ydelser under ‘behandlinger’, og har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring til klinikken på 53 58 73 77.