Tandregulering med usynlig bøjle – få det perfekte smil på helt ned til 7 uger

Gemmer du dit smil væk på grund af skæve tænder? Eller har du gener fra tænder, der ikke sidder rigtigt? Få det smil du drømmer om, hurtigt og smertefrit, med en tandregulering hos Tanddk.dk. Og med verdens mest avancerede tandskinne, kan det stort set ikke ses, at du har bøjle på.

Mange voksne danskere har problemer med skæve tænder, eller mellemrum mellem tænderne. Det kan være et problem, der ikke blev rettet, da de var børn, eller noget som har udviklet sig i voksenårene.

Tænder der stritter forud eller bagud, mellemrum mellem tænderne, samt tænder der har roteret sig, kan virke utroligt hæmmende. Mange oplever faktisk, at de skæve tænder får dem til at holde sig tilbage i sociale sammenhænge.

Gemmer du også dit smil væk på grund af skæve tænder? Så lad vores erfarne tandlæger vise dig, hvordan en tandregulering med Invisalign kan give dig både drømmesmilet og din livskvalitet tilbage.

Et godt smil giver bedre livskvalitet

Dit smil udgør en meget stor del af hele din fremtoning. Et smil signalerer åbenhed og venlighed, og samtidig udstråler det selvtillid.

Derfor bruger vi vores smil mange gange dagligt, når vi kommunikerer med andre mennesker. Det lægger du allermest mærke til, hvis du ikke er tilfreds med dit smil.

Af samme grund er et flot smil med pæne tænder ekstremt vigtigt for din livskvalitet.

Invisalign-bøjlerne vi bruger, er baseret på 3D-teknologi, og er verdens mest avancerede tandskinne. Efter tandregulering med Invisalign fortæller brugerne, at de har fået mere selvtillid, er mere udadvendte og smiler meget mere.

Gennemsigtig og næsten usynlig bøjle

De fleste forbinder tandregulering med nakketræk, togskinner og ganebøjler. Men der er heldigvis sket meget inden for tandregulering de seneste år.

Bøjlerne vi bruger fra Invisalign er helt gennemsigtige, så de er stort usynlige, når du har dem på. Det betyder, at du kan leve dit liv, fuldstændigt som du plejer, i de uger behandlingen varer, uden bekymringer om, hvordan du ser ud med bøjle.

Bøjlerne er lavet til at give dig den størst mulige frihed, mens du har dem på. Du kan nemt dyrke motion, og være aktiv som normalt.

Desuden er bøjlerne hurtige og nemme at tage ud og sætte i. Derfor slipper du for at tilpasse din kost til ting, der ikke sidder fast i bøjlen. Du kan spise lige hvad du vil. Og samtidig kan du også nemt tage bøjlen ud, hvis du eksempelvis dyrker kontaktsport.

Tandregulering uden gener og smerter

Invisalign-bøjlerne er lavet i et blødt plast-materiale, der medfører, at der stort set ikke er gener eller smerter i munden på grund af bøjlen, som man ellers kender det fra metalbøjler.

Bøjlerne er tilpasset nøjagtigt til din mund. På den måde går de ikke ind over tandkødet, hvor der ellers kunne opstå små sår og skader.

Hvad koster tandregulering med Invisalign

Priserne på behandlingen afhænger af, hvilken type tandretning, du skal have lavet, samt hvor omfattende problemet er.

Men priserne på en tandregulering med de usynlige bøjler fra Invisalign starter fra kun 13.995 kr.

Bestil gratis forundersøgelse til tandregulering

For at vi kan sikre, at du får den bedste løsning, er det vigtigt med en forundersøgelse. På den måde kan vi tilpasse din behandling, så den tager kortest tid og giver det bedste resultat.