shutterstock_228952477

Forebyggende tandpleje

Hos Tanddk foretager tandlægerne en individuel vurdering af hver enkelte patients behov for at få en forebyggende tandpleje

Tandlægerne hos Tanddk vil, i forbindelse med en forebyggende tandpleje, opdage begyndende tandskader, inden de udvikler sig og tandbehandling bliver nødvendigt. Det kan derfor svare sig at få en regelmæssig kontrol og tandrensning ud fra både et sundhedsmæssigt- og økonomisk aspekt.

Tidligere har mange mennesker gået fast til tandlæge hvert halve år, men med de nye retningslinjer fra sygesikringen, skal alle vurderes individuelt fra gang til gang.

Ved en forebyggende tandpleje og tandeftersyn tilbyder vi en tandrensning, hvor vi fjerner tandsten og renser tænderne for misfarvninger og belægninger. Ved en tandrensning forebygger du sygdom i munden i at opstå eller behandler sygdom, der allerede er opstået.

“Mit første besøg hos Tanddk var da de fik mine tandsmerter til at forsvinde. Fantastisk ! Dette i en weekend, hvor jeg ingen steder kunne være pga. smerter.
God atmosfære og professionel assistance hele vejen rundt.”
– Per Dahl.

Hvilken tandpleje, der i det daglige er mest effektiv, er meget individuelt. Vi sørger derfor altid for en grundig vejledning i personlig tandpleje.

Har du gamle sølvplomber, anbefaler vi, at du får dem udskiftet, da de kan forårsage alvorlige tandskader som tandrodsbetændelse og revner i tanden. En sådan udskiftning kan vi klare under en almindelig forebyggende tandpleje.

Kontakt vores tandklinik på Frederiksberg for at aftale en tid til tandpleje eller bestil tid i vores online booking.